Merkez İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamındaki Pilot Okullarımızda Çalışan Aşçı ve Yemekhane Personeline Gıda Yönetimi ve Hijyeni Semineri Düzenlendi.

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında pilot okullarımızda çalışan aşçı ve yemekhane personeline "Sağlıklı Beslenme ve Gıda Yönetimi" ve "Gıda Hijyeni" konularında 15-16 Kasım tarihleirinde seminer verilmiştir.
Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamındaki Pilot Okullarımızda Çalışan Aşçı ve Yemekhane Personeline Gıda Yönetimi ve Hijyeni Semineri Düzenlendi.

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında pilot okullarımızda çalışan aşçı ve yemekhane personeline  verilen "Sağlıklı Beslenme ve Gıda Yönetimi" ve "Gıda Hijyeni" seminerinin açılış konuşmasını  İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanı Özkan AVCI yapmış, programın tanıtımı Sağlık Hizmetleri Şube Koordinatörü Gülcan KILINÇ tarafından yapılmıştır.  Gıda güvenliği, güvenilir gıda, gıda hijyeni ve kişisel hijyen konularında Laboratuvar Hizmetleri Şubesi personeli Gıda Mühendisi Merve ARSLAN bilgilendirme yapmıştır.

 

17-11-202217-11-202217-11-202217-11-2022

Atatürk Bulvarı No 98 Zemin Kat C Blok Bakanlıklar MEB Beşevler Kampüsü J Blok Yenimahalle /Ankara - (0312) 413 3733

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.